Om

 

Reflextion

Coaching Kommunikation Förändring

Helena Sjölin

Diplomerad coach

 

 

Jag får energi av att hjälpa människor att växa, utveckla sin medvetenhet,förmågan att kommunicera. Insikter och möjligheter faller på plats och djupnar. Ödmjukhet, tydlighet, lyssna, respekt, bekräftelse och att se individen är ett led ord i all kommunikation. Våga bryta oönskade beteendemönster, gör aktiva val och bli den du vill vara.

 

Människa som varelse kan välja sin väg i livet, valet sker alltid utifrån nuläget. Att få uttrycka sig fritt och göra som man vill är en rätt som kräver ett stort ansvar. Respekt för dig som person, dina medmänniskor, djuren och den planet vi lever på. Livsvägen. Vår känsla, tanke och kropp är en helhet i vårt beteende som hänger ihop. Genom att arbeta med oss själva i det lilla kan vi förändra i stora. Allt startar med en tanke och med rätt verktyg kommer förändring steg för steg.

 

Vi kan likna det med att träna sin kropp. Träning ger resultat inte vid ett tillfälle utan ständigt nå nya höjder och bättre resultat.

 

Jag har en mångårig brokig karriär som, sjöman, säljare, projektledare, utbildning, media och egen företagare. Där jag har coachat, stöttat och utmanat medarbetare och elever med målet att vi skall jobba mot samma mål och resultat.

 

Under min karriär har jag träffat många fantastiska människor, alla med sin historia där min roll har blivit lite av en lyssnare och coach.

Jag lever med mina hästar och hundar, att kommunicera med dem har alltid fascinerat mig sedan liten tös.

 

"Gör plats i ditt hjärta för du kommer att bli förälskad i dig själv.”

 

 

 

Kontakta mig för ett första möte

 

Email: helena@reflextion.se

 

Telefon: 0708 825 444

Tel : 0708 825 444

E-mail: helena@reflextion.se

Copyright ©2015 Reflextion. All Rights Reserved